DK | EN
Køle_13#9303.jpg

HUSK: Ansøgningsfrist 1. december!

Kan du tænke med hænderne? Og har du hovedet skruet godt på? Så søg ind på maskinmester uddannelsen på MSK den 1. december 2017, med studiestart i uge 5 i 2018.

Det helt særlige ved uddannelsen er, at den kombinerer solid praktisk erfaring med teori på højt niveau. Som studerende lærer du at omsætte teoretisk viden til praksis og løse komplekse problemstillinger. Uddannelsen veksler mellem fag, der udvikler de dine teknisk faglige, ledelsesmæssige og sociale kompetencer.

En maskinmester står typisk for ledelse og drift af store tekniske anlæg. Det kan være på et kraftværk, et sygehus, en boreplatform, en produktionsvirksomhed eller på et stort containerskib. Men uddannelsen til maskinmester kan også føre til mange andre jobfunktioner som f.eks. energirådgiver, salgsingeniør eller miljø- og kvalitetschef.

Maskinmestre er populære i erhvervslivet. I Danmark og i udlandet er der stor efterspørgsel på de kompetencer, maskinmestrene besidder. I nedgangstider har virksomheder fokus på optimering af eksisterende produktionsanlæg. I opgangstider er der fokus på opstart og idriftsættelse af nye anlæg. Så uanset hvilken vej, de økonomiske vinde blæser, er der behov for maskinmestre og deres forståelse for samspillet mellem teori og praksis. Så risikoen for at du bliver arbejdsløs, når du er færdig, er ikke stor.
Der findes omkring 10.000 maskinmestre i Danmark. De 80% har job på land, mens resten sejler eller arbejder i offshore industrien.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------