DK | EN
MSK logo CMYK.png

Studiejob på MSK

Vil du sætte dit aftryk på den danske uddannelsessektor og hjælpe os med at blive en af Danmarks bedste uddannelsesinstitutioner? Vil du arbejde selvstændigt og have masser af udfordringer? Og er du et par år inde i dit studium? Så se her.   

Maskinmesterskolen København søger en engageret studentermedhjælper, som skal hjælpe studieadministrationen med at få løst en række opgaver, der kræver overblik, sans for detaljen og struktur.  

ARBEJDSOPGAVER

Du får et alsidig studenterjob med forskelligartet arbejdsopgaver inden for uddannelsesverdenen. Arbejdsopgaverne spænder bredt og omfatter forskellige systemregistreringer, dokumentationsopgaver, betjening af studerende og undervisere samt diverse forefaldende administrative opgaver.  

Du får mulighed for selvstændighed i løsningen af opgaverne, men du kommer også til at indgå i et tæt samspil med dygtige og engagerede kolleger. 

OM DIG

Du er først og fremmest dygtig og imødekommende og har stor lyst til at give dig i kast med en masse forskelligartede opgaver. Du skal endvidere have lyst til at indgå i en struktureret og systematisk tilgang til løsningen af arbejdsopgaverne. 

OM OS

Vi er en maritim uddannelsesinstitution, der udbyder maskinmesteruddannelsen (som er en professionsbacheloruddannelse i maskinteknisk drift og ledelse). Vi har et højt fagligt niveau med et internationalt og udviklingsorienteret fokus.  

Maskinmesterskolen København er landets ældste maskinmesterskole og har uddannet maskinmestre siden 1906. I dag har vi cirka 800 studerende og 60 ansatte.  

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Arbejdstiden forventes at være på cirka 10-15 timer ugentlig jævnt fordelt over hele året. Arbejdstidens placering tilrettelægges i samarbejde med medarbejderne i studieadministrationen. Vi har fokus på fleksibilitet, så du kan få studie- og arbejdsliv til at hænge sammen. 

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst. En forudsætning for ansættelse er, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution. 

HVOR

Stillingen er placeret på Maskinmesterskolen København, Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Lyngby.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ansøgningsfristen er mandag den 11. september 2017. Ansøgning vedhæftet CV samt relevante dokumenter sendes til uddannelses og studieadministrativ chef Annette Orup (ao@msk.dk). Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelses og studieadministrativ chef Annette Orup på 21341613.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------