Strategi, årsrapporter mv.

MSK er en ligeså relevant uddannelsesinstitution i dag, som da man for mere end 100 år siden åbnede dørene til Danmarks første maskinmesterskole. Dengang som nu uddannede skolen velkvalificerede medarbejdere til den store danske maritime sektor. Med tiden har flere og flere maskinmestre fundet job i industrien, endda i en så høj grad, at MSK trods sin maritime arv og tradition i dag i stor stil leverer veluddannede og dygtige maskinmestre bredt til den danske industrisektor. Og det vil vi blive ved med!

MSK har en ambition og forpligtelse til at spille en vigtig og relevant rolle i uddannelsen af velkvalificeret arbejdskraft til den danske industri, den grønne energisektor og selvfølgelig den maritime sektor herunder offshore. Derfor ser MSK således også skolen som en vigtig part i udmøntningen og opfyldelsen af flere af regeringens vækstplaner. Både inden for vækst i Det Blå Danmark samt på energi og klima-området, vil maskinmestre med deres polytekniske og ledelsesmæssige kunnen komme til at spille en meget vigtig rolle. For slet ikke at tale om idéudvikling og entreprenørskab inden for sektorerne. Skolens mission tager derfor afsæt i denne ambition.