DK | EN

Studieadministrationen

Tlf. 78 74 56 00, adm@msk.dk

Åbningstider:

Mandag, tirsdag torsdag kl. 7.45-15.00. Onsdag kl. 7.45-12.15. Fredag kl. 9.30-14.00 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Bliv Maskinmester

Maskinmesteren jonglerer i det daglige med praktiske og teoretiske færdigheder og er således med til at drive, vedligeholde og optimere alt fra fabrikker og serviceinstitutioner til verdens største skibe og kolossale borerigge.

Læs mere

Kom til åbent hus på MSK

Hos MSK starter din professionelle karriere allerede fra første dag – uanset om du kommer med en studenterhue på hovedet eller et svendebrev i hånden.

Bliv klogere på dit uddannelsesvalg. MSK holder næste åbent hus 24. april 2019, kl. 11-15. Og det plejer at være lidt af en begivenhed med masser af besøgende.

 

 

Klik her for at se studievejledernes åbningstider

Du kan sende en mail til studievejleder@msk.dk eller ringe på 29448412 eller 21341613

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ledelse

Kurserne henvender sig til maskinmestre og ingeniøruddannede, som allerede har eller ønsker at få ledelsesansvar. På kurserne får du både indsigt i gængse managementteorier og indføring ivirksomhedsøkonomi herunder budgetstyring og rekruteringsmetoder.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------