DK | EN

Studieadministrationen kan kontaktes på 78 74 56 00.

Åbningstid mandag, tirsdag torsdag kl. 7.45-15.00. Onsdag kl. 7.45-12.15. Fredag kl. 7.45-14.00 

Du kan evt. skrive en mail til adm@msk.dk

 

 

 

 

Bliv Maskinmester

Maskinmesteren jonglerer i det daglige med praktiske og teoretiske færdigheder og er således med til at drive, vedligeholde og optimere alt fra fabrikker og serviceinstitutioner til verdens største skibe og kolossale borerigge.

Læs mere

Bliv Vessel Manager

Maskinmesterskolen Københavns vessel manager-uddannelse (Certificate of Vessel Management) er en efteruddannelse på diplomniveau målrettet maskinmestre, navigatører, dual skibsofficerer, skibsingeniører eller lignende med minimum to års relevant erhvervserfaring. 

Studievejledernes åbningstid pr. 27/8

Mandag: 11.00-13.00

Tirsdag: 09.00-11.30

Onsdag og Torsdag: 09.00-12.30

Fredag: LUKKET

Du kan sende en mail til studievejleder@msk.dk eller ringe på 30666125

 

 

 

 

 

 

 

 

Køle- og varmepumpeteknik

Kurserne henvender sig til alle, der leverer, servicerer og driver køletekniske anlæg, herunder også varmepumper. På kurserne får du kendskab til energioptimering, lovkrav og viden om alternative kølemidler. Nogle af kurserne giver dig desuden adgang til at opnå relevante kølecertifikater.

Vand

Vi tilbyder en række designede workshops, som opkvalificerer dine kompetencer inden for vandoptimering og giver dig indsigt i nye teknologier på vandområdet. Nogle af de områder, vi har særligt fokus på, er nye biologiske rensningsprocesser, produktion af kedelvand og genbrug af vand.

El og automation

Kurserne kombinerer teori og tavleundervisning med praktik i vores nye laboratorie, som indeholder det mest avancerede udstyr. Kurserne henvender sig til maskinmestre, elingeniører, elinstallatører, overmontører og elektrikere og sikrer, at du er ajour med lovgivning, regler og produktudviling på dit felt.

Ledelse

Kurserne henvender sig til maskinmestre og ingeniøruddannede, som allerede har eller ønsker at få ledelsesansvar. På kurserne får du både indsigt i gængse managementteorier og indføring ivirksomhedsøkonomi herunder budgetstyring og rekruteringsmetoder.

3D Print

3D-print er en af de teknologier, der markant kommer til at forandre vores hverdag. Mange har set 3D-printede produkter, men det er de færreste, der i praksis har prøvet, hvor brugbart og effektivt 3D-print er til fremstilling af fx reservedele, værktøjer og prototyper.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------