koele07.jpg

Livet på MSK

Som studerende på Maskinmesterskolen København befinder du dig midt i et økosystem af maskiner, mennesker og muligheder. Uanset om du kommer med en studenterhue på hovedet eller et svendebrev i hånden, starter din karriere i erhvervslivet første gang, du træder ind ad døren på MSK.

Du vil opleve en uddannelsesinstitution, som er tættere på virkeligheden end de fleste andre. Vores nære forbindelse til erhvervslivet skaber vi gennem vores dygtige undervisere, som kommer direkte derfra, og gennem virksomhedsbesøg, praktikophold og afsluttende bachelorprojekter, der behandler virkelige problemstillinger. Og i vores laboratorier og værksteder afspejler alt fra simulatorer til robotter også den virkelighed, du bliver uddanner til her.

Vores moderne bygninger og faciliteter midt i Campus Lyngby skaber et godt studiemiljø både fagligt og socialt, og døren til rektors kontor står altid åben. Vores studerende er ambitiøse og målrettede, og de har en god bagage med udefra, der alt sammen fremmer en positiv ånd og højner lærelysten og kvaliteten i undervisningen. Her spilder vi aldrig tiden, men er altid i udvikling.

 • MASKINEN
  262969_464995816874490_92699126_n.jpg

  Studieforeningen driver den råhyggelige og velindrettede fredagsbar ’Maskinen’, som findes ved aulaen på skolens underetage. Den har åbent hver fredag fra om eftermiddagen og til festen ender, samt når der er arrangementer på skolen.

  I fredagsbaren er der ikke kun mulighed for at drikke øl og andre læskende drikke, men også for at spille diverse spil som bordfodbold og bordtennis. Disse faciliteter bliver også anvendt i dagligdagen, når der er pause mellem lektionerne.

  ’Maskinen’ råder desuden over en projektor, et godt lydanlæg samt intelligent lys, som muliggør farveskift alt efter lokalets anvendelse.

  Besøg Maskinens facebookside her. Husk at 'like' siden, så I modtager beskeder om tilbud og events.

 • Studieforeningen
  aabenthus19.jpg

  De studerende på Maskinmesterskolen København har en studieforening, som dels repræsenterer de studerende eksternt, dels varetager interesserne på selve skolen. Studieforeningen har kontakt med faglige foreninger, fonde og ikke mindst studerende fra andre skoler - og driver tillige fredagsbaren 'Maskinen', der har til huse i underetagen. Repræsentanter for de studerende deltager i skolens bestyrelse, studienævn, forskellige udvalg og andre bestyrelsesaktiviteter indenfor skolens rammer.

 • Studiehåndbog

  Studiehåndbogen er udarbejdet til dig som studerende på MSK og skal hjælpe og støtte dig gennem dit uddannelsesforløb. Find studiehåndbogen her

   

   

   

 • Inspirationsmateriale

  Inspirationsmaterialet er nogle øvelser til at lære at planlægge og prioriterer sin tid.

  Inspirationsmateriale 1 - Forventninger til tidsforbrug

  Inspirationsmateriale 2 - Få styr på din tid

  Inspirationsmateriale 3 - Hvad er vigtigt for dig

  Inspirationsmateriale 4 - Hvad giver dig energi

  Inspirationsmateriale 5 - Livshjulet

   

   

 • Tilskud til studieforeningen

  Studieforeningen har i 2019 fået et årligt tilskud på 13.353,92 kroner fra Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.