Robot_20#D8E0.jpg

• MSK søger underviser inden for el-området til maskinmesteruddannelsen

- du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for til el-området på Maskinmesterskolen København.

Du uddanner fremtidens tekniske ledere

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til. Udover undervisning bidrager du til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med både dine kolleger på skolen, og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender.

Faglig og personlig kapacitet med solid erfaring

Som person motiveres du af at undervise og vejlede vores studerende. Du vil arbejde engageret med at gøre vores studerende så dygtige som muligt. Du samarbejder godt med andre, og forstår at en løbende udvikling af skolen, uddannelsen og dig selv også er et spørgsmål om at møde andre med velvilje og et åbent sind.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx maskinmester, ingeniør, el-installatør med efteruddannelse på diplom/bachelorniveau eller tilsvarende. Uanset baggrund er du stærkt fagligt funderet på dit felt, og det er en absolut fordel med erfaring fra erhvervslivet, som du kan inddrage i din undervisning. Tidligere undervisningserfaring er også en fordel men ikke et krav.

Faglige Kvalifikationer

• Du er stærkt fagligt funderet på dit felt
    • Du er maskinmester, ingeniør eller el-installatør med efteruddannelse på diplom/bachelorniveau eller tilsvarende
    • Du har relevant erhvervserfaring inden for elektroteknik, el-installation og -forsyning
    • Hertil forventes det, at du kan flydende dansk - og gerne engelsk

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

• Du brænder for at undervise og har gerne undervisningserfaring
    • Du er god til at kommunikere og formidle
    • Du kan lide at omsætte teori til praksis og se teorien i praksis
    • Du trives med og har lyst til at vejlede og støtte de studerende
    • Du trives med udvikling og forandringsprocesser
    • Du er god til at samarbejde med kollegaer
    • Du er udadvendt og en god teamspiller

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kollegaer, hvor du bidrager til udviklingen af undervisning og studieaktiviteter inden for det el-tekniske område. Du deltager i tekniske og innovative udviklingsprojekter samt faglige og pædagogiske efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Herudover udvikler du dit netværk og relationer til erhvervslivet gennem deltagelse i kurser, konferencer, møder og workshops.

Du bliver enten ansat i en adjunktstilling eller adjunkt under opkvalificering afhængig af dine forudsætninger og du skal undervejs indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Skolen tilbyder gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Ansættelse vil ske som lektor eller adjunkt. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Stillingen er på fuldtid og ønskes besat hurtigst muligt eller senest pr. 1. oktober 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tommy Birkebæk på 24 48 30 22.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes via Jobindex på følgende link. Ansøgningsfrist er fredag den 14. august kl. 12.00. Samtaler foregår i uge 34.

OM MSK

På Maskinmesterskolen København er vi stolte af, at vi er efterspurgte ud over alle grænser i erhvervslivet. Og det er bogstaveligt talt. For både herhjemme og uden for landets grænser er der rift om den unikke kombination af teoretisk indsigt, praktisk håndelag, handlekraft og snilde, der kendetegner MSK’ere – både studerende, undervisere og dem, der virker i erhvervslivet.

På Maskinmesterskolen København tilbyder vi nemlig verdens bedste polytekniske lederuddannelse. Her supplerer moderne ledelses- og organisationsfag de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så den færdiguddannede kandidat mestrer både mennesker og maskiner.

Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen.

MSK er landets ældste maskinmesterskole med ca. 800 studerende og flere end 60 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. Du kan følge MSK på LinkedIn og Facebook