DK | EN
MSK logo CMYK.png

Stor donation til MSK

Laurits Andersens Fond har doneret mere end 6 mio. kr. til Maskinmesterskolen København. Helt præcist lyder donationen på 6,3 mio. kr., som skal bruges på etablering af et 3D-simulatormiljø på skolen.

- Vi er taknemmelige for den flotte donation og skylder Laurits Andersens Fond en enorm tak. Donationen giver os nogle fantastiske muligheder for at skabe nogle helt nye og spændende læringsmiljøer for 3D simulering på MSK, fortæller rektor på MSK, Erik Andreassen og fortsætter:

- Donationen kommer på det helt rigtige tidspunkt, da vi på grund af vores igangværende byggeri af ny skole får muligheden for, at indtænke og indrette et helt nyt og spændende 3D-simulatormiljø i vores nye bygninger.

MSK’s nye skole er færdigt til efterårssemesteret 2017, hvor man også forventer, at kunne indvie de ny faciliteter for 3D simulering.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------