DK | EN
koele07.jpg

Livet på MSK

Som studerende på Maskinmesterskolen København er du del af en højenergisk hverdag med vægten lagt på både professionalitet og vigtige sociale aktiviteter. MSK er ramme om et seriøst og målbevidst studiemiljø, hvor der er fokus på at lære noget - og på at levere varen. Dine medstuderende kan både have studentereksamen eller flere års erhvervserfaring. Det giver en god dynamik mellem teori og praksis i klasselokaler, laboratorier og i forbindelse med projektarbejde.

 • MASKINEN
  262969_464995816874490_92699126_n.jpg

  Studieforeningen driver den råhyggelige og velindrettede fredagsbar ’Maskinen’, som findes ved aulaen på skolens underetage. Den har åbent hver fredag fra om eftermiddagen og til festen ender, samt når der er arrangementer på skolen.

  I fredagsbaren er der ikke kun mulighed for at drikke øl og andre læskende drikke, men også for at spille diverse spil som bordfodbold og bordtennis. Disse faciliteter bliver også anvendt i dagligdagen, når der er pause mellem lektionerne.

  ’Maskinen’ råder desuden over en projektor, et godt lydanlæg samt intelligent lys, som muliggør farveskift alt efter lokalets anvendelse.

  Besøg Maskinens facebookside her. Husk at 'like' siden, så I modtager beskeder om tilbud og events.

 • Studieforeningen
  aabenthus19.jpg

  De studerende på Maskinmesterskolen København har en studieforening, som dels repræsenterer de studerende eksternt, dels varetager interesserne på selve skolen. Studieforeningen har kontakt med faglige foreninger, fonde og ikke mindst studerende fra andre skoler - og driver tillige fredagsbaren 'Maskinen', der har til huse ved aulaen. Repræsentanter for de studerende deltager i skolens bestyrelse, studienævn, forskellige udvalg og andre bestyrelsesaktiviteter indenfor skolens rammer.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------