DK | EN
Køle_13#9303.jpg

Læs første del af maskinmesteruddannelsen på Bornholm

Læs første del af maskinmesteruddannelsen på Bornholm! Et samarbejde mellem Maskinmesterskolen København, Campus Bornholm og Bornholms Akademi giver mulighed for at man kan læse første del af maskinmesteruddannelsen på klippeøen.

Opbygning
Første del af maskinmesteruddannelsen er et værkstedsskoleforløb, som henvender sig til studerende, der har gennemført en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX eller HF). Forløbet varer 18 måneder, hvoraf de første 9 måneder foregår på Campus Bornholm.

Formålet med værkstedsskoleforløbet er at give de grundlæggende håndværksmæssige færdigheder, der har relevans for en maskinmester.

Efter 9 måneder på skolen skal den studerende i virksomhedspraktik for at få erfaring med den praktiske anvendelse af de håndværksæssige færdigheder.

Anden del af uddannelsen er et teoretisk forløb, som varer 3 år og afsluttes med et bachelorprojekt. Anden del af uddannelsen gennemføres på Maskinmesterskolen København.

Varighed
Hvis du har gymnasial baggrund og ikke nogen erhvervsuddannelse, er uddannelsen normeret til 4½ år inklusiv 9 måneders værkstedsskole og 9 måneders praktik.

Vil du vide mere
Kontakt studievejlederne på Maskinmesterskolen København, hvis du vil vide mere om uddannelsen på Campus Bornholm. Se kontaktoplysninger her: Tlf. 29448412/21341613, mail: studievejleder@msk.dk

Læs mere om maskinmesteruddannelsen på MSK her

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------