DK | EN
EL71.jpg

MSK Kursus

At holde sig løbende opdateret med udviklingen inden for fag og branche er for enkeltpersoner en adgangsbillet til spændende jobs og et bolværk mod arbejdsløshed, mens det for virksomheder er en fremtidssikring og en vej mod nye forretningsområder.

På Maskinmesterskolen København, MSK, kan du eller dine medarbejdere deltage i en række kundetilpassede kurser, hvor deltagerne kan tilegne sig nye kompetencer, opnå certificeringer eller blot genopfriske din faglige ekspertise. MSK er et anerkendt kursussted med stærke historiske rødder og stolte traditioner, der går over 100 år tilbage.

 

Ledelse

Kurserne henvender sig til maskinmestre og ingeniøruddannede, som allerede har eller ønsker at få ledelsesansvar. På kurserne får du både indsigt i gængse managementteorier og indføring ivirksomhedsøkonomi herunder budgetstyring og rekruteringsmetoder.

Dato: 29. august 2019 | Varighed: 1 år / 1 year | Pris: 15.000 kr. pr. modul, i alt 90.000 kr.

Vessel Manager

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------