Robot_22#1E87.jpg

Underviser inden for el-området til maskinmesteruddannelsen

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for til el-området på Maskinmesterskolen København.

Du uddanner fremtidens tekniske ledere

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til. Ud over undervisning bidrager du til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med både dine kolleger på skolen, og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender.

Faglig og personlig kapacitet med solid erfaring

Som person motiveres du af at undervise og vejlede vores studerende. Du vil arbejde engageret med at gøre vores studerende så dygtige som muligt. Du samarbejder godt med andre, og forstår at en løbende udvikling af skolen, uddannelsen og dig selv også er et spørgsmål om at møde andre med velvilje og et åbent sind.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx maskinmester, ingeniør, el-installatør eller tilsvarende. Uanset baggrund er du stærkt fagligt funderet på dit felt, og det er en absolut fordel med erfaring fra erhvervslivet, som du kan inddrage i din undervisning. Tidligere undervisningserfaring er også en fordel men ikke et krav.

Faglige kvalifikationer

• Du er stærkt fagligt funderet på dit felt
  • Du er maskinmester, el-installatør, ingeniør eller tilsvarende kvalifikationer
  • Du har relevant erhvervserfaring inden for elektroteknik, el-installation og -forsyning
  • Hertil forventes det, at du kan flydende dansk - og gerne engelsk

Personlige kvalifikationer

• Du brænder for at undervise og har gerne undervisningserfaring
  • Du er god til at kommunikere og formidle
  • Du kan lide at omsætte teori til praksis og se teorien i praksis
  • Du trives med og har lyst til at vejlede og støtte de studerende
  • Du trives med udvikling og forandringsprocesser
  • Du er god til at samarbejde med kollegaer
  • Du er udadvendt og en god teamspiller

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kollegaer, hvor du bidrager til udviklingen af undervisning og studieaktiviteter inden for det el-tekniske område. Du deltager i tekniske og innovative udviklingsprojekter samt faglige og pædagogiske efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Herudover udvikler du dit netværk og relationer til erhvervslivet gennem deltagelse i kurser, konferencer, møder og workshops.

Du bliver enten ansat i en adjunktstilling eller adjunkt under opkvalificering afhængig af dine forudsætninger og du skal undervejs indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Skolen tilbyder gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst.

Stillingen er på fuldtid, og ønskes besat pr. 1. august 2019, men vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tommy Birkebæk på 78745693.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes til ansoegning@msk.dk mrk. Underviser til el-området.

Ansøgningsfrist: 15. juni, men vi behandler ansøgningerne løbende.