Bliv MSK maskinmester nord for polarcirklen

I samarbejde med Teknikimik Ilinniarfik KTI åbner Maskinmesterskolen København en ny afdeling i Sisimiut på Grønland til august 2022. Afdelingen vil både indeholde værkstedskoledelen og det teoretiske forløb.

Synes du, at drift og vedligehold af tekniske anlæg er interessant? Ønsker du at blive en af fremtidens grønne ledere? Og vil du gerne udforske verden under din uddannelse? Så er maskinmesteruddannelsen lige noget for dig, hvor du nu har mulighed for at læse uddannelsen i Sisimiut på Grønland.

Der er semesterstart for M1 og M4 den 15. august 2022.

Hvem kan starte på maskinmesteruddannelsen?

Hvis du har en studentereksamen, men ingen relevant håndværksmæssig baggrund, skal du starte på værkstedskoledelen. Værkstedsskoledelen svarer til 1. semester af uddanneslen.

Hvis du har en studentereksamen og en relevant håndværksmæssige uddannelse, kan du starte direkte på det teoretiske forløb, som svarer til 4. semester af uddannelsen. Se listen over relevante uddannelser i det nedenstående.

Hvis du har en relevant håndværksmæssig uddannelse, men ingen studentereksamen, skal du inden studiestart tage Adgangskurset, som varer 6 måneder. På Adgangskurset undervises du i matematik, fysisk, dansk og engelsk. Kurset afsluttes med en eksamen i alle fire fag.

Har du bopæl i Danmark, skal du læse Adgangskurset på DTU, som er adgangsgivende til maskinmesteruddannelsen. Har du derimod bopæl i Grønland, skal du læse Adgangskurset i Sisimiut på Grønland på KTI.

Hvornår er der ansøgningsfrist på uddannelsen?

Du søger ind på maskinmesteruddannelsen via Den Koordinerede Tilmelding (KOT) på www.optagelse.dk. Du skal uploade en række bilag i forbindelse med din ansøgning, som du kan læse mere om under Bilag til optagelse her.

Ansøgningsfristen er den 5. juli kl. 12.00.

Læs mere om adgangskrav og optagelse samt skolen Teknikimik Ilinniarfik KTI i det nedenstående.

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS