Bliv maskinmester nord for polarcirklen

I august 2022 åbner Maskinmesterskolen København (MSK) en ny afdeling i Sisimiut på Grønland. Det sker i samarbejde med Teknikimik Ilinniarfik KTI. Den nye afdeling vil både indeholde værkstedsskolen og uddannelsens teoretiske forløb.

Interesserer du dig for drift og vedligehold af tekniske anlæg? Ønsker du at blive én af fremtidens grønne ledere? Og vil du gerne udforske verden under din uddannelse? Så er maskinmesteruddannelsen lige noget for dig. Og nu har du mulighed for at læse uddannelsen i Sisimiut på Grønland til august 2022.

Hvem kan starte på maskinmesteruddannelsen?

Du kan starte på det teoretiske forløb (svarende til 4. semester), hvis du har en relevant håndværksmæssig uddannelse (fx EUX). Inden studiestart skal du dog læse op på nogle enkeltfag (såsom matematik, fysik, dansk og engelsk) enten gennem VUC eller Adgangskurset, som er adgangsgivende til maskinmesteruddannelsen.

Der er ansøgningsfrist til Adgangskurset den 17. januar. Så skynd dig at send en ansøgning til Adgangskurset inden 17. januar, såfremt du ønsker at starte på maskinmesteruddannelsen i Grønland til august 2022.

Har du en studentereksamen og en relevant erhvervsuddannelse (fx EUX), kan du starte direkte på det teoretiske forløb.

Værkstedsskolen (svarende til 1. semester) er tiltænkt ansøgere, der har en studentereksamen, men ingen relevant håndværksmæssig baggrund.

Hvornår er der ansøgningsfrist på uddannelsen?

Du søger ind på maskinmesteruddannelsen via Den Koordinerede Tilmelding (KOT) på www.optagelse.dk. Ansøgningsfristen er den 5. juli kl. 12.00. Du skal samtidig oploade en række dokumenter i din ansøgning, som du kan læse mere om under Bilag til optagelse her.

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS