Bliv MSK maskinmester nord for polarcirklen

I samarbejde med Teknikimik Ilinniarfik KTI har Maskinmesterskolen København åbnet en ny afdeling i Sisimiut på Grønland. Afdelingen indeholder værkstedskoledelen (M1) og det teoretiske forløb (M4).

Synes du, at drift og vedligehold af tekniske anlæg er interessant? Ønsker du at blive en af fremtidens grønne ledere? Og vil du gerne udforske verden under din uddannelse? Så er maskinmesteruddannelsen lige noget for dig, hvor du nu har mulighed for at læse dele af uddannelsen i Sisimiut i Grønland.

Ansøg nu


Hvem kan starte på maskinmesteruddannelsen?

Hvis du har en studentereksamen, men ingen relevant håndværksmæssig baggrund, skal du starte på værkstedskoledelen. Værkstedsskoledelen svarer til 1. semester af uddanneslen.

Hvis du har en studentereksamen og en relevant håndværksmæssige uddannelse, kan du starte direkte på det teoretiske forløb, som svarer til 4. semester af uddannelsen. Se listen over relevante uddannelser i det nedenstående.

Hvis du har en relevant håndværksmæssig uddannelse, men ingen studentereksamen, skal du inden studiestart tage Adgangskurset, som varer 6 måneder. På Adgangskurset undervises du i matematik, fysisk, dansk og engelsk. Kurset afsluttes med en eksamen i alle fire fag.

Har du bopæl i Danmark, skal du læse Adgangskurset på DTU, som er adgangsgivende til maskinmesteruddannelsen. Har du derimod bopæl i Grønland, skal du læse Adgangskurset i Sisimiut på Grønland på KTI.

Hvornår er der ansøgningsfrist på uddannelsen?

Du søger ind på maskinmesteruddannelsen via Den Koordinerede Tilmelding (KOT) på www.optagelse.dk. Du skal uploade en række bilag i forbindelse med din ansøgning, som du kan læse mere om under Bilag til optagelse her.

Ansøgningsfristen er den 5. juli kl. 12.00.

Læs mere om adgangskrav, optagelse og skolen Teknikimik Ilinniarfik KTI i det nedenstående.

Praktisk information

Som maskinmesterstuderende på Grønland har du mulighed for at få et kollegieværelse under din studietid.
Læs mere om pris og andre praktiske informationer her.

Du kan samtidig læse mere om skolen Teknikimik Ilinniarfik KTI, hvor du kommer til at læse maskinmesteruddannelsen.

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS