Kurser og efteruddannelse på Maskinmesterskolen

Masser af jobmuligheder, og der er brug for dig!

Som maskinmester venter der dig en karriere med masser af jobmuligheder, for der er brug for dig! Maskinmestres kompetencer er stærkt efterspurgte inden for hele industrien. I en tid med stort fokus på energioptimering i alle brancher er der mere end nogensinde brug for maskinmestrenes polytekniske egenskaber.

Har du brug for hjælp
kontakt Maskinmesterskolen Kursus

Har du spørgsmål vedrørende kurser og tilmelding er du velkommen til at kontakte os på tlf. 78 74 56 00, mail info@msk.dk eller nedenstående kontaktformular

Tilmelding
for maskinmestre om
kølemonteringscertifikat

Kursusoversigt

Kursus i Køleteknik
Hvad enten du leder efter et grundlæggende kursus, F-gas kategori II kursus eller du ønsker at blive certificeret som kølemontør A,
så har vi et kursus, der passer til dig.

—————————————————————————————————————————————————

Vessel Manager
Varighed: 12 md.
Pris: 90.000

Uddannelsen som Vessel Manager er en efteruddannelse målrettet maskinmestre, navigatører, dual skibsofficerer, skibsingeniører eller lignende. Derudover kræves minimum to års relevant erhvervserfaring. Formålet med uddannelsen er at give nuværende og fremtidige skibsinspektører, superintendents samt tilsvarende nøglepersoner et kompetenceløft. Efter endt uddannelse vil deltagerne tilføre sin arbejdsplads nye kompetencer samt øget specialviden og færdigheder. Endvidere vil deltagerne blive en del af et netværk som vil understøtte den fortsatte udvikling af personlige og faglige kompetencer.

Uddannelsen, der er på diplom niveau, består af seks moduler svarende til 30 ECTS og foregår på engelsk. Målet med uddannelsen er at sikre fremtidige Vessel Managers en nødvendig kombination af viden, kompetencer og færdigheder. Uddannelsen er på diplom niveau, den foregår på engelsk og henvender sig bredt til både det nationale og internationale maritime miljø. Læringsudbyttet for uddannelsen svarer til niveau 6 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring.

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS