DK | EN
Robot_22#1E87.jpg

Vær med til at skabe Danmarks bedste maskinmestre i procesregulering og automation

Maskinmesterskolen København søger lige nu en fuldtids- og deltidsunderviser i procesregulering og automation

For at imødekomme fremtidens udfordringer, er det vigtigt for Danmark, at der uddannes dygtige maskinmestre med viden om procesregulering og automation. Maskinmesterskolen København (MSK) er derfor i gang med at udvide teamet af dygtige undervisere til procesregulering og automation.

Derfor: Hvis du kunne tænke dig at hjælpe vores studerende med at blive endnu bedre i procesregulering og automation, kan du måske være MSKs nye underviser.

Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller ingeniør, og har relevant erhvervserfaring indenfor området (f.eks. anvendelse og programmering af PLC, Scada, industrielle netværk, eller brug af robotter), og ikke mindst en lyst til at undervise fremtidens maskinmestre.

Du kommer til at arbejde som del af et dygtigt underviserteam, hvor vi hver især har forskellige kompetencer. Det er derfor ikke vigtigt, at du er den bedste til det hele, men du må meget gerne ønske at blive en af de bedste til netop dit område - så hjælper vi dig med at få det til at ske.

Vil du gerne være blandt de bedste?

På MSK tilbyder vi nemlig en række udviklingsmuligheder for vores undervisere. Som underviser vil du få udviklet dine undervisnings- og formidlingskompetencer. Du vil også få mulighed for at være med i såvel forskning som udvikling af konkrete maskinrelaterede projekter. Dette samarbejde kan både foregå internt på skolen, og i en af de mange samarbejdsvirksomheder, som også er en del af MSK.

MSK tilbyder et væld af faglige videreuddannelsesmuligheder for dig personligt, og vi hjælper dig til at blive en fremragende underviser i procesregulering og automation. Videreuddannelsen kan eksempelvis bestå af enkeltkurser, fag på DTU, en masteruddannelse, en ph.d.-grad mv. Vi vil med andre ord gå rigtigt langt, og har ressourcerne til at hjælpe dig med at gøre din faglige profil endnu stærkere end, når du starter hos os.

Kort om maskinmesteruddannelsen

Maskinmesteruddannelsen på MSK er på en og samme tid meget praksisorienteret og teoretisk velfunderet. Formålet er, at de studerende lærer ”hvordan man gør det”. De studerende kan godt lide, når du som underviser formidler teorien ved at give konkrete eksempler fra praksis, og i det hele taget formidler vigtigheden for procesregulering og automation. Du skal med andre ord kunne være med til at engagere de studerende for faget. Det gør du selvfølgelig ikke alene, men i samarbejde med vores team af gode undervisere.

På MSK vægtes samarbejdet mellem undervisere højt – både indenfor dit fagområde, men også på tværs af fagområderne.

Når du begynder hos MSK, får du en anden dygtig underviser som mentor.

Undervisningen i procesregulering og automation foregår ofte ved maskinerne. Derfor vil du som underviser også have en rolle, som vejleder for de studerendes projekter, som de arbejder med. Du kan læse mere om undervisningen i studieordningen her.                                                                                                                                

Interesseret?

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kollegaer. MSK tilbyder en god løn, trygge arbejdsvilkår, muligheder for videreuddannelse, og et godt fagligt såvel som socialt miljø. Vi er netop flyttet ind i vores nye bygninger i Kgs. Lyngby, og har i den forbindelse opdateret vores værksteder og laboratorier.

Den opslåede stilling kan være på fuldtid eller deltid (20-35 timer pr. uge). Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat i efteråret 2017.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelses- og forskningschef Lene Daugaard på lda@msk.dk /mobil 2944 8412, eller rekrutteringsrådgiver Lars Lundmann på lars@lundmann.dk/mobil 3029 6195.

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning vedhæftet CV til msk@lundmann.dk senest torsdag 28/9, kl. 12.00.

Vi opfordrer alle interesserede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København er med sit høje faglige niveau og internationale, udviklingsorienterede fokus en foretrukken leverandør af maskinmestre, til erhvervslivet. Gennem kompetent teknisk ledelse bidrager vores kandidater til vækst og udvikling i virksomheder og organisationer - til lands og til vands.

Maskinmesterskolen København er landets ældste maskinmesterskole og har uddannet maskinmestre siden 1906. Der er ca. 900 studerende og 70 ansatte. Maskinmesteruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse i maskinteknisk drift og ledelse.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------