MSK Næstved og Holbæk

Bliv uddannet maskinmester i dit nærområde

MSK i byerne Næstved og Holbæk udbydes grundet lokal efterspørgsel på uddannede maskinmestre. MSK har derfor indgået et samarbejde med uddannelsesinstitutionerne EUC Sjælland og Nordsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (NEG), hvorfor undervisningen foregår på disse skolers arealer. Det betyder en hverdag med en masse andre studerende med vidt forskellige baggrunde og fremtidsdrømme.

Fælles for mange af de maskinmestre, vi uddanner i regionerne er et ønske fra de studerende om en tilgængeligt lokal uddannelse af høj kvalitet. Virksomhederne i områderne skriger desuden på uddannede maskinmestre i lokalområderne.

Opstart på MSK i regionerne

Hvornår kan man starte?

Der er opstart på M1 hvert efterår. Det vil sige, at afdelingerne optager elever, der kommer med en gymnasial baggrund såsom STX, HTX og HHX. Fra M4 tages det resterende uddannelsesforløb i Kalundborg, Lyngby eller i Sisimiut, Grønland. Du vælger selv, hvor du ønsker at fortsætte uddannelsen.

Læs mere om adgang og opstart med din uddannelsesbaggrund og optagelse her

Adgang og optagelse

I Holbæk uddanner vi maskinmestre på NEG’s hovedafdeling. Holbæk er en uddannelsesby med mange forskelligartede uddannelser, og det mærker man på MSK Holbæk. Skolen summer af liv med studerende og elever i alle aldre og med mange forskellige uddannelses- og karrieredrømme.

Hvem går på skolen?

Din hverdag foregår mest sammen med andre maskinmesterstuderende. Fælles for jer alle er, at I har en gymnasial uddannelsesbaggrund.

Du vil dog møde andre, der eksempelvis uddanner sig ind for data og kommunikation, byggeri og energi.

Faciliteter

Der er gode parkeringsmuligheder foran skolen. Bemærk dog at det kræver elektronisk p-tilladelse af parkere på skolens område. Denne kan man få i skolens reception.

Skolen har desuden en god kantine, fitnessrum, boldbaner og et stort café-område.

Kontakt skolen

Kontakt Lars Strømgaard Hansen i Holbæk på telefonnummer + 45 72 29 01 00.

Adressen er: Absalonsvej 14 og 20, 4300 Holbæk

Næstved har alt fra natur til byliv og har grønne fællesområder og hyggelige caféer, som de studerende i byen benytter sig af. Næstved og omegns virksomheder efterspørger maskinmestre. Derfor kan man starte sin uddannelse som maskinmester i Næstved gennem vores samarbejde med EUC Sjælland. Zealand, Absalon og ZBC er andre skoler, der holder til i Næstved.

Hvem går på skolen?

Din hverdag foregår mest sammen med andre maskinmesterstuderende. Fælles for jer alle er, at I har en gymnasial uddannelsesbaggrund.

Du vil dog møde andre, der eksempelvis uddanner sig ind for data og kommunikation, byggeri og energi.

Faciliteter

Vi benytter os af egne teorilokaler og har adgang til værksted og maskiner på skolen.

Der er desuden gode parkeringsmuligheder på skolen..

Kontakt skolen

Vil du vide mere om det praktiske forløb på EUC Sjælland, kan du kontakte uddannelseschef Ole Holm på olho@eucsj.dk eller 25 23 58 06.

Book tid til en samtale (telefonisk eller fysisk) med en studievejleder på vores hovedafdeling MSK Lyngby for information om maskinmesteruddannelsen

Adresse: Jagtvej 2 4700 Næstved

Book en rundvisning på den skole du er interesseret i

Du kan booke en rundvisning ved at skrive til vejleder Michael på mig@eucnvs.dk eller på tlf. 61 93 86 62

Book samtale med en studievejleder

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS