Strategi 2022-2025 og kernefortælling

Maskinmesterskolen København tror på, at “et godt sted at lære, er et rart sted at være”.

Vi arbejder efter en 4-årig strategi, som har den studerende i centrum. Du kan læse den strategiske rammekontrakt for MSK i perioden 2022 til 2025 her, samt få et indblik i strategiens 5 strategiske mål.

Mission

Maskinmesterskolen København udbyder uddannelsen til professionsbachelor som maskinmester, hvor studerende tilegner polytekniske færdigheder og viden, der forudsætter et virke som maskinmester på både medarbejder-og ledelsesniveau –og for at kunne varetage ansvaret for drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer ud fra sikkerhedsmæssige, driftsøkonomiske og miljømæssige hensyn.

Uddannelsen til professionsbachelor som maskinmester kvalificerer samtidig de studerende til videreuddannelse og til at medvirke aktivt i et demokratisk samfund, hvorved de studerende dimitterer med opdaterede, efterspurgte og fremtidsrettede faglige og menneskelige kompetencer.

Vision

Gennem lærende og motiverende undervisningsformer og en inddragende og inkluderende studiekultur, skal Maskinmesterskolen København skille sig positivt ud som en uddannelsesinstitution, hvor trivsel, diversitet og et grønt fokus går hånd i hånd med et højt og ambitiøst fagligt niveau, som giver de studerende adgang til en uddannelse blandt de bedste –både nationalt og internationalt.

Maskinmesterskolen København skal være den bedst mulige faglige, sociale og læringsmæssige ramme omkring de studerendes uddannelse til professionsbachelor som maskinmester.

I et attraktivt, imødekommende og dynamisk studie-og læringsmiljø skal den studerende inspireres og motiveres til at yde sit bedste –for sig selv, sin uddannelse, sine medstuderende og for sin profession og kommende arbejdsplads..

Værdigrundlag

Maskinmesterskolen København skal være kendetegnet ved en åben og konstruktiv dialog og en respektfuld adfærd, hvor alle udviser ansvarlighed og tillid til hinanden, og hvor faglighed og kompetencer værdsættes og anerkendes.

En uddannelsesinstitution og arbejdsplads, hvor et udviklende råderum, vide men tydelige rammer, klare retningslinjer og stærke relationer danner grundlaget for samarbejde og samvær i et professionelt fagligt fællesskab og miljø, i den pædagogiske praksis i undervisningen og i mødet med de studerende.

Kernefortælling

Lidt nord for København ligger Maskinmesterskolen. Her uddanner vi fremtidens tekniske ledere i et studiemiljø med bred faglighed og højt til loftet.

Hos MSK tror vi på hinanden – både menneskeligt og fagligt. Og så tror vi på, at et rart sted at være, er et godt sted at lære. Derfor dyrker vi fællesskabet og hjælper hinanden, når det bliver svært. Det har vi gjort siden 1906 – og dengang som nu uddanner vi dygtige maskinmestre til industrien, til søs og til hele verden.

På Maskinmesterskolen København går de studerende ind til en verden af muligheder. Vores viden er deres, og med udfordrende undervisning kommer hverdagen meget tæt på virkeligheden. Vi gør os umage – og så gør vi de kommende maskinmestre klar til et arbejdsliv med stort ansvar. Som maskinmester er du nemlig en eftertragtet leder, der holder hovedet koldt og hænderne i gang. En maskinmester ser sammenhænge, bruger teorien i praksis og ved, hvordan tingene fungerer.

Med grønne kompetencer spiller MSK en hovedrolle i fremtidens bæredygtige udvikling. Vi driver innovationen og baner vejen for dem, der både kan og vil.

Hos MSK tror vi på hinanden – og på en fremtid som maskinmester.

Læs mere om MSK strategi 2022-2025 her:

Censorinformation

Kære censor

Denne side er tænkt som en hjælp til dig i forbindelse med dit engagement på Maskinmesterskolen København. Vi har samlet nogle dokumenter, som er relevante for dig som censor.

Alle eksamener afholdes i WISEflow, som er en digital eksamens platform. Det er derfor vigtigt, at du som censor har gennemset det materiale vedr. denne platform, der er tilgængeligt her på siden.

Efter eksamens perioden vil vi bede dig vurdere både praktiske forhold omkring eksamen, men også selve niveauet af eksamen. Vi bruger din besvarelse til at udvikle maskinmesteruddannelsen. Venligst find det tilsendte spørgeskema i din mail.

MSK’s kvalitetssikringssystem

Rammerne for MSK’s arbejde med kvalitetssikring og -udvikling af maskinmesteruddannelsens videngrundlag, niveau og indhold og relevans er beskrevet i MSK’s kvalitetspolitik

Kvalitetspolitikken sikrer, at MSK’s kvalitetsarbejde er i overensstemmelse med alle gældende love og bekendtgørelser, herunder den gældende bekendtgørelse om akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner og godkendelse af videregående uddannelser samt bekendtgørelse om godkendelse og kvalitetssikring af maritime uddannelser.

Til dette formål har MSK et kvalitetssikringssystem, der indeholder retningslinjer, procedurer, praksisbeskrivelser m.m., der samlet set skal sikre, at kvaliteten som minimum opfylder alle gældende lovkrav, herunder STCW-konventionen.

Sammen med organisationens overordnede strategi og øvrige politikker samt den strategiske rammekontrakt danner MSK’s kvalitetspolitik en samlet ramme for realisering af målene for uddannelsen.

MSK’s kvalitetssikringssystem

Inde i kvalitetssikringssystemet kan du blandt andet se politikker, studieordning, kvalitetsrapporter, modulbeskrivelser og diverse evalueringer.

Læs undervisningsmiljøvurderingen for MSK her:

Organisation

Bestyrelsen

Formand: Aslak Ross, udpeget af Danske Rederier

Næstformand: Erling Jensen, udpeget af Dansk Metal

Øvrige medlemmer:

Rasmus Egedal Lynge, udpeget af Maskinmestrenes Forening

Karen Nielsen, udpeget af Dansk El-forbund

Thomas Gjørup, udpeget af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Søren Gothil Hansen, udpeget af Dansk Industri

Anne Louise Strange Vaarby, medarbejdervalgt

Tilforordnede:

Ulrik Bak Nielsen, rektor: ubn@msk.dk

Kirsten Eskildsen, vicerektor, kommunikations- og sekretariatschef: kies@msk.dk

Victor Wojtynka, studerende

Jacob Højgaard Christoffersen, studerende

Ledelsen

Den daglige drift og ledelse af Maskinmesterskolen varetages af rektor i samarbejde med den øvrige chefgruppe.

Rektor: Ulrik Bak Nielsen: Telefon: +45 23 23 13 59 Mail: ubn@msk.dk

Vicerektor: Kirsten Eskildsen: Telefon: + 45 25 42 56 90 Mail: kies@msk.dk

Studieserviceleder: Wouter Olierook: Telefon: +45 25 42 56 16 Mail: wool@msk.dk

Studieleder: Kristian Kildemoes Foss: Telefon: +45 25 42 56 98 Mail: foss@msk.dk

Studieleder: Rikke Kirkeskov Sørup: Telefon: +45 29 61 55 85 Mail: rks@msk.dk

Studieleder: Anne Mette Knudsen: Telefon: +45 78 74 56 44 Mail: amkn@msk.dk

Programchef (Kalundborg): Dorthe Kjær Pedersen: Telefon: +45 25 42 56 88 Mail: dokp@msk.dk

Bygningsservicechef: Carsten Nielsen: Telefon: +45 61 39 43 67 Mail: car1@msk.dk

Organisationsdiagram pr. 15. maj 2024

Se organisationsdiagrammet her.

Ledige stillinger

Digitalt kommunikationstalent

Skal du være med til at løfte historierne fra en af landets mest attraktive uddannelsesinstitutioner?

Om jobbet

Maskinmesterskolen København (MSK) uddanner maskinmestre, en titel med efterspurgte kompetencer, der både giver adgang til spændende karrieremuligheder, høj jobsikkerhed og en god løn.

Vi har netop haft rekordoptag af studerende, og nu arbejder vi på at blive endnu bedre til at gøre opmærksom på MSK’s styrker overfor vores hovedmålgrupper. Det kræver, at vi løfter kendskabet til både MSK og maskinmesterfaget. Derfor står vi foran en spændende udvikling, hvor vi kommer til at løfte vores fortælling lige fra kommunikationsstrategi over visuel identitet til indholdsproduktion. Det er især den sidste del, som vi får brug for din hjælp til.

Du vil blive en del af lille dedikeret team, hvor vi både har det sjovt, støtter hinanden i den daglige opgaveløsning og løbende prøver ideer af for at udvikle vores kommunikationsindsats.

Vi søger en kandidat, der:

  • Er uddannet indenfor kommunikation og har et par års erfaring fra en lignende stilling
  • Har talent for at producere engagerende indhold til sociale medier som Instagram og LinkedIn, gerne med dokumenterede resultater
  • Holder et knivskarpt fokus på at skabe værdi for vores målgrupper
  • Mestrer kommunikationsplaner og har en interesse for digitale brugerrejser
  • Er en opsøgende person, der er klar på at møde nye mennesker og fortælle deres historie i kort form
  • Kan brilliere med smartphonekameraet, både når der skal laves portrætter og skydes en hurtig video
  • Er klar på at omsætte en ambitiøs kommunikationsstrategi til en masse spændende indhold
  • Kan skrive en pressemeddelelse og korte nyheder, når behovet opstår.

Ansøgning og kontakt

Du kommer til at arbejde på vores hovedadresse i Lyngby. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og løn efter overenskomst på statens område.

Til og med d. 5. juli kan du skrive til Uffe Frandsen, teamleder for kommunikation og presse, på ufr@msk.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. Du kan også ringe på 25425694.

Ansøgningsfrist er søndag d. 28. juli 2024. Der afholdes samtaler i uge 34.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lignende til at søge stillingen.

________________________________________

Om Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen. Du kan følge MSK på www.msk.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex

Maskinmesterskolen København søger undervisere til el-fagene

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering – til vands og til lands. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Maskinmesterskolen København (MSK) søger undervisere til elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, installation og forsyning samt procesanalyse og automation.

Hvem er vi?

MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Samtidig står et stigende antal brancher og virksomheder i kø efter vores dimittender, fordi de har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter. Det er vi stolte af, og samtidig arbejder vi hårdt på at forblive relevante for både studerende og virksomheder.

Derfor er vi på udkig efter nye og dedikerede kolleger, der har lyst til at gøre en forskel for de studerende – og den grønne omstilling i samfundet.

Hvad tilbyder vi?

  • Ansættelse i Lyngby, der er vores største uddannelsessted med ca. 1000 studerende, og/eller Kalundborg, der er vores nyeste sted for udbud af maskinmesteruddannelsen.
  • Et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring. Du vil blive tilknyttet en af faggrupperne Elektroteknik, El-autorisation eller Proces og automatik, hvor du vil møde dygtige og dedikerede kolleger.
  • Mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.
  • Attraktive efter- og videreuddannelsesmuligheder.
  • Et uformelt arbejdsmiljø og sociale aktiviteter (DHL-løb, sommerfester, spontan fredagsbar m.m.).

Afhængig af dine kvalifikationer ansættes du som adjunkt under opkvalificering, adjunkt eller lektor. Hvis du ansættes som adjunkt eller adjunkt under opkvalificering, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

Hvem kunne du være?

Vi søger en kollega, der vil være en del af holdet og ligesom os andre får energi af at se, de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre undervisningen nærværende og relevant bl.a. med henvisning til egen erfaringsbaggrund. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har mod på at undervise og udvikle din egen faglighed.

Vi søger dig, der kan undervise i et eller flere fag inden for

  • elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, og som har relevant erhvervserfaring inden for dette
  • installation og forsyning
  • procesanalyse og automation og som har relevant erhvervserfaring inden for f.eks. procesanlæg samt procesautomation og har et godt kendskab til procesudstyr samt PLC.

Uddannelsesmæssigt har du formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør eller anden teknisk videregående uddannelse. Er du uddannet el-installatør, vil du også kunne komme i betragtning.

Ansøgning og kontakt

Ansættelse vil ske som lektor, adjunkt eller adjunkt under opkvalificering. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Som udgangspunkt ansætter vi undervisere på fuld tid og med start hurtigst muligt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lektor Finn Jørgensen på fijo@msk.dk (El), lektor Joel Rasmussen på joel@msk.dk (Installation), lektor Helge Helgason på heh@msk.dk (Proces) eller studieleder Rikke Kirkeskov Sørup på rks@msk.dk eller 29615585.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på “Ansøg”. Vi ansætter løbende.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

________________________________________

Om Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen. Du kan følge MSK på www.msk.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.

Jobbet søges via QuickApplyJobindex

Maskinmesterskolen København søger Kvalitetskonsulent

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en AC-fuldmægtig til institutionens Kvalitets- og Digitaliserings team.

Vi har igennem de seneste år set en større vækst i antallet af studerende, og har siden 2022 udbudt uddannelse flere steder, både på Sjælland og i Grønland. MSK er en organisation i vækst, og vi har ambitioner om at blive endnu større. Vi søger derfor en ny kollega til vores Kvalitets- og digitaliseringsteam, der skal være med til at løfte opgaven med at sikre uddannelsernes kvalitet og relevans.

Som kvalitetskonsulent vil du skulle indgå i den daglige drift og udvikling af institutionens kvalitetssikringsarbejde, herunder arbejdet med institutionens evalueringer, studieordninger, kvalitetsberetninger, nøgletal mv, sammen med resten af teamet. Du får såvel undervisere, ledere som administrative kolleger som dine nærmeste med-kollegaer, og ofte vil du også få lejlighed til at formidle til eller arbejde med de studerende og deres formelle fora.

Du vil som kvalitetskonsulent blive særligt ansvarlig for evalueringsområdet: det vil både være det løbende ansvar for at planlægge og gennemføre evalueringerne, samt sikre at der løbende sker en udvikling af institutionens evalueringspraksis. Maskinmesterskolen København har påbegyndt et arbejde der skal understøtte studerendes trivsel gennem evalueringsværktøjer. Dette er et arbejde du vil skulle indgå tæt i.

Som kvalitetskonsulent forventer vi at du har gode kommunikations- og planlægningskompetencer, da du kommer til at arbejde med mange forskellige aktører i organisationen, herunder rektoratet, studieledere, undervisere, studieadministration m.fl.

Kvalitetsarbejdet på videregående uddannelsesinstitutioner er tæt styret af en række love og bekendtgørelser. Som kvalitetskonsulent skal du derfor have en grundlæggende forståelse ift. at fortolke bekendtgørelser, og arbejde operationelt med dem.

Vi søger en kollega der trives i en mindre enhed, hvor vi deles om arbejdet. Vi arbejder med en bred opgaveportefølje, der både inkluderer enkeltstående opgaver inden for en kortere tidsramme, og længere processer der indgår i institutionens overordnede strategi. Vi vægter at være en enhed, som står på en stærk faglig forankring og samtidig har et stærkt fokus på at tilføre værdi til organisationen.

Som kvalitetskonsulent vil du bl.a. kunne forvente at arbejde med:

  • Planlægning og gennemførelse af institutionens evalueringer
  • Indgå i udviklingsarbejdet omkring institutionens evalueringsportefølje i samarbejde med studieledere
  • Indgå i arbejdet med institutionens igangværende institutionsakkreditering
  • Samarbejde med studieledere omkring udviklingen af studieordninger
  • Bidrage til årsrapporter, statusredegørelser, kvalitetsberetninger mv.
  • Understøtte rektorat og studieledelse med analyser inden for kvalitetsområdet
  • Samarbejde med kommunikationsteamet for at styrke kommunikation af resultater internt og eksternt

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads der er i en rivende udvikling, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg
  • Mulighed for at deltage i nationale netværk med andre maritime uddannelsesinstitutioner
  • En høj grad af fleksibilitet

Vi søger en kandidat der:

  • Formodentligt har en samfundsvidenskabelig eller humanistisk baggrund
  • Interesserer sig for kvalitetssikring og -styring
  • Er klar til at omsætte bestyrelsen og rektoratets visioner for uddannelseskvalitet til handling
  • Her kendskab til, og interesse for, det uddannelsespolitiske område – herunder om institutionsakkreditering
  • Har et grundlæggende kendskab til det videregående uddannelsessystem
  • Har et par års erfaring, men du kan også være nyuddannet
  • Er proaktiv i sin opgaveløsning
  • Bidrager til et positivt arbejdsfællesskab.

Du kommer til at arbejde på vores hovedadresse i Lyngby. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og løn efter overenskomst på statens område.

Ansøgning og kontakt;

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tobias Nielsen, teamleder for Kvalitet- og Digitalisering på enten mail: tnn@msk.dk, eller telefon: 2542 5627.

Ansøgningsfrist er d. 30. august 2024. Vi forventer at der afholdes samtaler i uge 37 og 38. Der vil muligvis blive afholdt en 2. samtalerunde, hvis det vurderes at der er behov. Stillingen søges via linket “Ansøg”.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2024, eller hurtigst muligt.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lignende til at søge stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Vil du være med til at uddanne fremtidens grønne og blå maskinmestre?

Vi søger faglærere med håndværksbaggrund til værkstedsforløbet på maskinmesteruddannelsen. Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering.

Vi vil mere, vi skal mere og vi kan mere. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Flere og flere brancher og virksomheder har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter – og de står i kø efter vores nyuddannede maskinmestre. Vi søger derfor håndværksuddannede faglærere til vores maskinmesteruddannelse i Lyngby.

Vi har høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Både for de studerende og som uddannelsesinstitution, og vi arbejder hele tiden på at give de studerende den bedst mulige faglige, sociale og læringsmæssige ramme omkring deres uddannelse.

Sammen med vores dygtige og engagerede studerende og ansatte skal vi sikre, at vores uddannelsesudbud, institution og arbejdsplads forbliver relevant og efterspurgt i samfundet omkring os. For de unge, for virksomhederne og for kommende ansatte. En langsigtet plan er lagt, og vi er derfor altid på udkig efter nye og dedikerede kolleger og medarbejdere, der har lyst til at tage på rejsen sammen med os.

Dine kvalifikationer:

Er du uddannet smed, værktøjsmager, industritekniker/ maskinarbejder gerne med kendskab til pneumatik, eller anden relevant teknisk faglig uddannelse? Har du relevant erfaring med én eller flere af disciplinerne; drej, fræs, svejsning og/eller montage, pneumatik og/eller hydraulik? Har du lyst til at undervise helt nye maskinmesterstuderende i disse faglige områder på vores værkstedsskole?

Har du relevant erhvervserfaring og lyst til at omsætte din viden og erfaring til undervisning og uddannelse af maskinmesterstuderende? Kan du formidle dine egne erfaringer på en måde, der vækker interesse hos de studerende? Så send os en ansøgning.

De studerende har brug for dig, vi har brug for dig – og vi hjælper dig med at komme i gang, hvis undervisning er nyt for dig.

Vi og de studerende er til gengæld afhængige af, at du er en samarbejdende holdspiller, der kan lide at undervise og at dygtiggøre dig indenfor dit faglige område. At vi med dig på holdet får en kollega, der ligesom os andre får energi af at se de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre formidlingen og undervisningen levende, nærværende og relevant.

Ansøgning og kontakt:

Ansættelse vil ske som faglærer. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Stillingen er på fuldtid eller deltid og ønskes besat pr. 1. oktober – gerne før.

Der vil i efteråret 2024 forekomme aftenvagter til kl. 20.00 i nogle uger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte studieleder, Anne Mette Knudsen på amkn@msk.dk eller teamleder, Christian Abildgaard på chab@msk.dk.

OBS: Vi holder sommerferie og er først tilbage 29. juli.

Ansøgning med relevante bilag, herunder uddannelsespapirer sendes ved at klikke på knappen ”Ansøg”. Ansøgningsfrist er fredag den 15. august 2024, klokken 12. Samtaler foregår i uge 34/35.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Maskinmesterskolen København er landets ældste maskinmesterskole med ca. 975 studerende og flere end 70 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannede maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen.
Du kan følge MSK på www.MSK.dk, LinkedIn og Facebook.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.


Fakturering og EAN

Faktura til Maskinmesterskolen København skal fremsendes elektronisk. Fakturaer skal indeholde EAN-nummer samt personreference.

Betalingsbetingelser: Betalingsdato skal være minimum 30 dage netto.

Har du spørgsmål til fakturering, venligst kontakt info@msk.dk

EAN nr. 5790000280209
CVR/SE 12565054

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS