Strategi 2022-2025 og kernefortælling

Maskinmesterskolen København tror på, at “et godt sted at lære, er et rart sted at være”.

Vi arbejder efter en 4-årig strategi, som har den studerende i centrum. Du kan læse den strategiske rammekontrakt for MSK i perioden 2022 til 2025 her, samt få et indblik i strategiens 5 strategiske mål.

Mission

Maskinmesterskolen København udbyder uddannelsen til professionsbachelor som maskinmester, hvor studerende tilegner polytekniske færdigheder og viden, der forudsætter et virke som maskinmester på både medarbejder-og ledelsesniveau –og for at kunne varetage ansvaret for drift og vedligehold af tekniske anlæg og installationer ud fra sikkerhedsmæssige, driftsøkonomiske og miljømæssige hensyn.

Uddannelsen til professionsbachelor som maskinmester kvalificerer samtidig de studerende til videreuddannelse og til at medvirke aktivt i et demokratisk samfund, hvorved de studerende dimitterer med opdaterede, efterspurgte og fremtidsrettede faglige og menneskelige kompetencer.

Vision

Gennem lærende og motiverende undervisningsformer og en inddragende og inkluderende studiekultur, skal Maskinmesterskolen København skille sig positivt ud som en uddannelsesinstitution, hvor trivsel, diversitet og et grønt fokus går hånd i hånd med et højt og ambitiøst fagligt niveau, som giver de studerende adgang til en uddannelse blandt de bedste –både nationalt og internationalt.

Maskinmesterskolen København skal være den bedst mulige faglige, sociale og læringsmæssige ramme omkring de studerendes uddannelse til professionsbachelor som maskinmester.

I et attraktivt, imødekommende og dynamisk studie-og læringsmiljø skal den studerende inspireres og motiveres til at yde sit bedste –for sig selv, sin uddannelse, sine medstuderende og for sin profession og kommende arbejdsplads..

Værdigrundlag

Maskinmesterskolen København skal være kendetegnet ved en åben og konstruktiv dialog og en respektfuld adfærd, hvor alle udviser ansvarlighed og tillid til hinanden, og hvor faglighed og kompetencer værdsættes og anerkendes.

En uddannelsesinstitution og arbejdsplads, hvor et udviklende råderum, vide men tydelige rammer, klare retningslinjer og stærke relationer danner grundlaget for samarbejde og samvær i et professionelt fagligt fællesskab og miljø, i den pædagogiske praksis i undervisningen og i mødet med de studerende.

Kernefortælling

Lidt nord for København ligger Maskinmesterskolen. Her uddanner vi fremtidens tekniske ledere i et studiemiljø med bred faglighed og højt til loftet.

Hos MSK tror vi på hinanden – både menneskeligt og fagligt. Og så tror vi på, at et rart sted at være, er et godt sted at lære. Derfor dyrker vi fællesskabet og hjælper hinanden, når det bliver svært. Det har vi gjort siden 1906 – og dengang som nu uddanner vi dygtige maskinmestre til industrien, til søs og til hele verden.

På Maskinmesterskolen København går de studerende ind til en verden af muligheder. Vores viden er deres, og med udfordrende undervisning kommer hverdagen meget tæt på virkeligheden. Vi gør os umage – og så gør vi de kommende maskinmestre klar til et arbejdsliv med stort ansvar. Som maskinmester er du nemlig en eftertragtet leder, der holder hovedet koldt og hænderne i gang. En maskinmester ser sammenhænge, bruger teorien i praksis og ved, hvordan tingene fungerer.

Med grønne kompetencer spiller MSK en hovedrolle i fremtidens bæredygtige udvikling. Vi driver innovationen og baner vejen for dem, der både kan og vil.

Hos MSK tror vi på hinanden – og på en fremtid som maskinmester.

Læs mere om MSK strategi 2022-2025 her:

Censorinformation

Kære censor

Denne side er tænkt som en hjælp til dig i forbindelse med dit engagement på Maskinmesterskolen København. Vi har samlet nogle dokumenter, som er relevante for dig som censor.

Alle eksamener afholdes i WISEflow, som er en digital eksamens platform. Det er derfor vigtigt, at du som censor har gennemset det materiale vedr. denne platform, der er tilgængeligt her på siden.

Efter eksamens perioden vil vi bede dig vurdere både praktiske forhold omkring eksamen, men også selve niveauet af eksamen. Vi bruger din besvarelse til at udvikle maskinmesteruddannelsen. Venligst find det tilsendte spørgeskema i din mail.

MSK’s kvalitetssikringssystem

Rammerne for MSK’s arbejde med kvalitetssikring og -udvikling af maskinmesteruddannelsens videngrundlag, niveau og indhold og relevans er beskrevet i MSK’s kvalitetspolitik

Kvalitetspolitikken sikrer, at MSK’s kvalitetsarbejde er i overensstemmelse med alle gældende love og bekendtgørelser, herunder den gældende bekendtgørelse om akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner og godkendelse af videregående uddannelser samt bekendtgørelse om godkendelse og kvalitetssikring af maritime uddannelser.

Til dette formål har MSK et kvalitetssikringssystem, der indeholder retningslinjer, procedurer, praksisbeskrivelser m.m., der samlet set skal sikre, at kvaliteten som minimum opfylder alle gældende lovkrav, herunder STCW-konventionen.

Sammen med organisationens overordnede strategi og øvrige politikker samt den strategiske rammekontrakt danner MSK’s kvalitetspolitik en samlet ramme for realisering af målene for uddannelsen.

MSK’s kvalitetssikringssystem

Inde i kvalitetssikringssystemet kan du blandt andet se politikker, studieordning, kvalitetsrapporter, modulbeskrivelser og diverse evalueringer.

Læs undervisningsmiljøvurderingen for MSK her:

Organisation

Bestyrelsen

Formand: Aslak Ross, udpeget af Danske Rederier

Næstformand: Erling Jensen, udpeget af Dansk Metal

Øvrige medlemmer:

Rasmus Egedal Lynge, udpeget af Maskinmestrenes Forening

Karen Nielsen, udpeget af Dansk El-forbund

Thomas Gjørup, udpeget af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Søren Gothil Hansen, udpeget af Dansk Industri

Anne Louise Strange Vaarby, medarbejdervalgt

Tilforordnede:

Ulrik Bak Nielsen, rektor: ubn@msk.dk

Kirsten Eskildsen, vicerektor, kommunikations- og sekretariatschef: kies@msk.dk

Victor Wojtynka, studerende

Jacob Højgaard Christoffersen, studerende

Ledelsen

Den daglige drift og ledelse af Maskinmesterskolen varetages af rektor i samarbejde med den øvrige chefgruppe.

Rektor: Ulrik Bak Nielsen: Telefon: +45 23 23 13 59 Mail: ubn@msk.dk

Vicerektor: Kirsten Eskildsen: Telefon: + 45 25 42 56 90 Mail: kies@msk.dk

Studieserviceleder: Wouter Olierook: Telefon: +45 25 42 56 16 Mail: wool@msk.dk

Studieleder: Kristian Kildemoes Foss: Telefon: +45 25 42 56 98 Mail: foss@msk.dk

Studieleder: Rikke Kirkeskov Sørup: Telefon: +45 29 61 55 85 Mail: rks@msk.dk

Studieleder: Anne Mette Knudsen: Telefon: +45 78 74 56 44 Mail: amkn@msk.dk

Programchef (Kalundborg): Dorthe Kjær Pedersen: Telefon: +45 25 42 56 88 Mail: dokp@msk.dk

Bygningsservicechef: Carsten Nielsen: Telefon: +45 61 39 43 67 Mail: car1@msk.dk

Organisationsdiagram pr. 14. august 2024

Se organisationsdiagrammet her.

Ledige stillinger

Engageret, serviceminded og struktureret receptionist med erfaring fra en uddannelsesinstitution

Brænder du for at servicere og hjælpe studerende, kursister og medarbejdere ift. mange forskellige spørgsmål? Kan du som frontmedarbejder navigere i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver og samtidig klare det meste med gåpåmod og godt humør? Så er det måske dig, vi søger.

Dine opgaver:

  • Håndtering af telefonomstilling og -viderestilling
  • Modtagelse af gæster, post, vareleveringer
  • Bestilling af kontorartikler
  • Bestilling af busrejser
  • Mødeforplejning
  • Lokalebookning
  • Arkivering
  • Udlevering af studiekort, kursusbeviser, studiejournaler
  • Lettere administrative opgaver

Din profil:

  • Er uddannet receptionist eller har en anden relevant baggrund inden for service og administration
  • Har erfaring med opsætning og håndtering af et telefonsystem
  • Har flair for at bruge IT-systemer og kan hjælpe andre med det
  • Kan formidle klart på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Er struktureret og serviceminded med sans for detaljer og brugertilfredshed
  • Er opsøgende og proaktiv ift. løsning af opgaver og henvendelser
  • Har erfaring med at arbejde i forskellige administrative IT-systemer, som esas, WISEflow, LMS, m.m.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af studieadministrationen sammen med 4 dygtige kollegaer hvor høj faglighed, et godt samarbejdsmiljø og kompetenceudvikling vægtes højt.

Ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår samt pension i henhold til gældende overenskomst og finansministeriets regler.

Ansættelse pr. 1. november eller snarest muligt.

Fuldtidsstilling med arbejdstid fra kl. 7.30-15.00. Ifm. særlige arrangementer, kan der være planlagt arbejdstimer på andre tidspunkter.

Arbejdspladsen er i Lyngby, Gyrithe Lemches Vej 20.

Ansøgningsprocessen:

Send din ansøgning, CV og øvrige relevante bilag via linket “Ansøg”. Fristen for ansøgningen er den 27. september 2024, kl. 12.00. Vi afholder dog løbende ansættelsessamtaler ift. relevante kandidater og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte studieserviceleder, Wouter Olierook på telefon: 2542 5616 eller mail: wool@msk.dk.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Lektor/adjunkt til teknisk ledelse på maskinmesteruddannelsen i Kalundborg

Brænder du for at uddanne kommende maskinmestre? Har du lyst til at bidrage til at udvikle landets nyeste uddannelsessted for maskinmesteruddannelsen? Så er du måske vores nye kollega til vores engagerede medarbejderteam i Kalundborg.

Kalundborg er i rivende udvikling, og områdets store virksomheder efterspørger i høj grad maskinmestre. Derfor er det nu blevet muligt at gennemføre uddannelsen til maskinmester i en afdeling af Maskinmesterskolen København, i Kalundborg.

Om dig:

Som underviser vil du indgå i et tæt kollegialt samarbejde om planlægning, udvikling, afholdelse og evaluering af undervisningsforløb på maskinmesteruddannelsen. Du vil desuden i forskelligt omfang deltage i udviklingsaktiviteter knyttet til opbygning af uddannelsen og uddannelsesstedet i Kalundborg.

Vi søger en underviser til at undervise i følgende fagområder:

  • Driftsøkonomi
  • Organisation
  • Ledelsessystemer
  • Projektledelse
  • Personaleledelse

Derudover forestiller vi os, at du:

Du bliver en del af studieadministrationen sammen med 4 dygtige kollegaer hvor høj faglighed, et godt

  • Har pionérånd og har lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et nyt uddannelsessted
  • Har en relevant uddannelse
  • Har stærke kompetencer inden for teknisk ledelse
  • Kan undervise på både dansk og engelsk
  • Har præference for at samarbejde i team

Du vil blive ansat på afdelingen i Kalundborg og tilknyttet en tværorganisatorisk faggruppe, hvor du kan sparre og udvikle sammen med andre undervisere inden for fagområdet.

Vi kan tilbyde dig:

Løn- og ansættelsesvilkår samt pension i henhold til gældende overenskomst og finansm

  • Et godt kollegialt samarbejde med ambitiøse kolleger
  • Et dynamisk uddannelsesmiljø med mange muligheder og visioner
  • At være med til at præge den fremtidige uddannelse af maskinmestre i Kalundborg
  • Mulighed for løbende kompetenceudvikling

Din arbejdsplads:

Maskinmesteruddannelsen er en af de nye uddannelser i Kalundborg. Vi samarbejder på tværs med de øvrige videregående uddannelser i byen om faciliteter, udstyr, projekter mv. Vores tilgang er eksperimenterende, samarbejdende og præget af entreprenørskab.

Du vil bl.a. kunne forvente at arbejde med:

  • Undervisning af fremtidens maskinmestre
  • Udvikling af undervisningsmaterialer og didaktik
  • Planlægning af forløb
  • Understøtte studiemiljøet på vores nyetablerede studiested i Kalundborg i samarbejde med de studerende
  • Samarbejde med virksomheder i Nordvestsjælland
  • Deltage i samarbejde med de øvrige uddannelsesinstitutioner i Kalundborg

Løn og ansættelsesvilkår:

Du bliver ansat som lektor eller adjunkt med tiltrædelse 1. december 2024. Arbejdsstedet er Maskinmesterskolen København, Rynkevangen 7, 4400 Kalundborg.

Du ansættes i fast stilling efter gældende overenskomst. Der er mulighed for at blive ansat på fuld tid eller på deltid.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte programchef, Dorthe Kjær Pedersen på mobil: 2542 5688, eller mail: dokp@msk.dk eller lektor, Jan Skovgaard på mobil: 7874 5662, eller mail: jask@msk.dk.

Ansøgningsfrist: d. 20. oktober 2024

Der bliver afholdt 1. samtaler onsdag d. 23. oktober i Kalundborg og 2. samtaler tirsdag d. 29. oktober i Lyngby.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel, religiøs eller etnisk baggrund af søge stillingen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.


Fakturering og EAN

Faktura til Maskinmesterskolen København skal fremsendes elektronisk. Fakturaer skal indeholde EAN-nummer samt personreference.

Betalingsbetingelser: Betalingsdato skal være minimum 30 dage netto.

Har du spørgsmål til fakturering, venligst kontakt info@msk.dk

EAN nr. 5790000280209
CVR/SE 12565054

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS