Velkommen til ny rektor på Maskinmesterskolen

Det glæder os at kunne byde velkommen til vores nye rektor på Maskinmesterskolen København, Ulrik Bak Nielsen.

Ulrik Bak Nielsen kommer fra en stilling som vicedirektør på DTU Engineering Technology i Ballerup – nok bedre kendt som DTU Diplom. Et institut på DTU, som uddanner diplomingeniører. Samtidig har Ulrik været chef for DTU’s centrale Learning Lab i Lyngby, hvor han bl.a. har haft ansvaret for den digitale læringsindsats på DTU og DTU’s universitetspædagogikum.

Ulrik er en person, der vil gå forrest og videreføre Maskinmesterskolen som en skole med en stærk faglig profil i tæt samarbejde med skolens aftagere og øvrige interessenter. Han skal bidrage til at flere unge fortsat vælger at blive maskinmester. I samarbejde med bestyrelsen, ledergruppen, undervisere og det øvrige personale skal han være med til at sikre en positiv udvikling, implementering af ny strategisk rammekontrakt og bevare den stærke faglige profil, som Maskinmesterskolen står for. Desuden vil Ulrik gå forrest i at skabe en attraktiv arbejdsplads, siger bestyrelsesformand Aslak Ross.

Før DTU var Ulrik udviklingsdirektør på NEXT København, og han har også haft forskellige chefstillinger på det, der indtil 2016 hed Københavns Tekniske Skole. Ulrik har han tidligere både været underviser, projektleder og konsulent samt selvstændig iværksætter.

Ulrik har en kandidatgrad i pædagogik og uddannelsesstudier, en bachelor i kommunikation, er matematisk student fra Randers, hvor han oprindeligt kommer fra og har desuden et svendebrev, da han også er udlært på et stort trykkeri i Århus.

I en tid, hvor teknik, teknologi og teknologiske løsninger er i høj kurs og hvor samfundet skriger på STEM-kompetencer og STEM-uddannelser, står Maskinmesterskolen i København med et solidt og efterspurgt afsæt for også at uddanne til fremtiden. Skolen og skolens uddannelser står på et stærkt fagligt og virksomhedsnært fundament.

Den brede, polytekniske viden og kompetence, man står med som maskinmester, gør det muligt både at specialisere sig og bevæge sig fra branche til branche, fra virksomheden til virksomhed og fra teknologi til teknologi. 

LinkedIn

We are pleased to announce the appointment of our new Managing Director Ulrik Bak Nielsen.

As of 1st May 2021, Ulrik Bak Nielsen will start in the position of Managing Director of Copenhagen School of Marine Engineering and Technology Management.

Having worked in education management for many years, Ulrik joins us after having spent three years in a position as Vice Director of DTU Engineering Technology in Ballerup – DTU BEng programmes. Besides, Ulrik was head of the central Learning Lab at DTU in Lyngby.

Ulrik has got a Master’s degree in Pedagogy and Teaching studies, a bachelor’s degree in communication and a high school degree from Randers, where he’s originally from.

We look very much forward to welcoming Ulrik onboard.

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS