MSK logo CMYK.png

MSK søger controller

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en økonomimedarbejder/controller, der skal være institutionens ankerperson på økonomiområdet. MSK indgår på økonomi og lønområdet, i et administrativt samarbejde, ADMIKO, som betjener flere andre uddannelsesinstitutioner.

​ADMIKO løser de almindelige driftsopgaver på løn- og økonomiområdet, herunder betaling af leverandører, afsendelse af fakturaer, udbetaling af lønninger etc. Du vil som controller arbejde tæt sammen med ADMIKO i forbindelse med økonomistyringen og periodeafslutninger.

På institutionen vil du bl.a. komme til at arbejde med:

• Økonomistyring og opfølgninger
  • Økonomisystemer; IMS Faktureringssystem, Navision, LDV
  • Løbende udarbejdelse af ledelsesinformation
  • Økonomi- og aktivitetsprognoser
  • M-Time, Opgørelse og rapportering af timeforbrug på aktiviteter og projekterne
  • Kvalitetssikring og intern revision
  • Rådgivning og støtte til institutionens ansatte i forbindelse med udarbejdelse af projektregnskaber
  • Udarbejde og vedligeholde interne retningslinjer/procedurer
  • Udarbejde og lave grundlag for omkostningsfordelinger, medfinansiering og overhead
  • Forberede revisionsmateriale
  • Diverse controlling opgaver

Dine faglige og personlige kvalifikationer:

​Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, masser af erfaring og kan arbejde selvstændigt. Du er stærk inden for økonomistyring, regnskab og projektøkonomi.

​Du har formentlig allerede erfaring med økonomistyring og regnskab i en offentlig institution og anvender statens administrative systemer herunder Navision Stat. Kendskab til LDV er en fordel. Vi forventer, at du er vild med at arbejde med tal i enhver afskygning og hurtig til at tilegne dig ny viden.

Du skal være indstillet på at indgå i et lille administrativt team med mange forskelligartede opgaver.

Du vil sammen med ressourcechefen, være institutionens interne økonomiafdeling. Du bliver institutionens daglige kontakt til vores løn- og økonomiteam hos ADMIKO. Derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og kommunikere professionelt med kolleger med meget forskellige opgaver og ansvarsområder. ​Stillingen er nyoprettet og du kan derfor være med til at sætte dit præg.

Løn- og ansættelsesvilkår

​Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

​MSK er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

​​Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte ressourcechef Helene Langager på tlf. 20113136.

Ansøgning og CV sendes til ansoegning@msk.dk mrk. økonomimedarbejder/controller.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er torsdag den 16. maj 2019. Der indkaldes til samtaler i uge 21.

​Stillingen er på fuldtid, og ønskes besat pr. 1. juli eller 1. august 2019.

OM MASKINMESTERSKOLEN KØBENHAVN

På MSK er vi stolte af, at vi er efterspurgte ud over alle grænser i erhvervslivet. Og det er bogstaveligt talt. For både herhjemme og uden for landets grænser er der rift om den unikke kombination af teoretisk indsigt, praktisk håndelag, handlekraft og snilde, der kendetegner MSK’ere – både studerende, undervisere og dem, der virker i erhvervslivet.

På MSK tilbyder vi nemlig verdens bedste polytekniske lederuddannelse. Her supplerer ledelses- og organisationsfag de maskintekniske og praktiske fag, så den færdiguddannede kandidat mestrer både mennesker og maskiner.

Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til lands, i luften og på ledelsesgangen.

MSK er landets ældste maskinmesterskole med ca. 800 studerende og 60 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906.