DK | EN
Køle_41#DC6A.jpg

Kan du tænke med hænderne? Kom i studiepraktik på MSK.

Hvis du ikke har nået at tilmelde dig direkte til Studiepraktik, kan du skrive til os på studievejleder@msk.dk eller ringe på 21341613. Vi finder en løsning.

Kan du tænke med hænderne?

Kom i studiepraktik som maskinmester den 23.-24. oktober og prøv en uddannelse hvor der er plads til både teori og praksis.

En maskinmester står typisk for ledelse og drift af store tekniske anlæg. Det kan være på et kraftværk, et sygehus, en boreplatform, en produktionsvirksomhed eller på et stort containerskib. Men uddannelsen til maskinmester kan også føre til mange andre jobfunktioner som f.eks. energirådgiver, salgsingeniør eller miljø- og kvalitetschef.

Det helt særlige ved uddannelsen er, at den kombinerer solid praktisk erfaring med teori på højt niveau. Som studerende lærer du at omsætte teoretisk viden til praksis og løse komplekse problemstillinger. Uddannelsen veksler mellem fag, der udvikler de dine teknisk faglige, ledelsesmæssige og sociale kompetencer.

Maskinmestre er populære i erhvervslivet. I Danmark og i udlandet er der stor efterspørgsel på de kompetencer, maskinmestrene besidder. I nedgangstider har virksomheder fokus på optimering af eksisterende produktionsanlæg. I opgangstider er der fokus på opstart og idriftsættelse af nye anlæg. Så uanset hvilken vej, de økonomiske vinde blæser, er der behov for maskinmestre og deres forståelse for samspillet mellem teori og praksis. Så risikoen for at du bliver arbejdsløs, når du er færdig, er ikke stor.

Der findes omkring 10.000 maskinmestre i Danmark. De 80% har job på land, mens resten sejler eller arbejder i offshore industrien.

Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København ligger Gyrithe Lemches Vej 20 i Kongens Lyngby. Vi er nabo til DTU. Som studerende på Maskinmesterskolen får du stor glæde af engagerede undervisere, nogle af landets bedste laboratoriefaciliteter og det levende studiemiljø på skolen og på DTU campus.

Praktiske oplysninger:

Studiepraktikken finder sted hos Maskinmesterskolen København, Gyrithe Lemches Vej 20, Kongens Lyngby.

Tidspunkt:

Onsdag-torsdag i uge 43, 2019

Ansøgningsperiode

26. september kl. 18:00 - 20. oktober kl. 23:59

https://www.studiepraktik.nu/forside