DK | EN
20151028ErikAndreassen1029web.jpg

MSK flytter

MSK nye domicil er klar til indflytning.

Mandag den 3. juli 2017 flytter vi derfor adresse permanent fra Akademivej på DTU til vores nye domicil på Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Kongens Lyngby.

Ambitionen er, at den nye skole skal danne et prominent maritimt og industrielt uddannelses- og udviklingscenter, som både ligger tæt på DTU og er geografisk forankret i Danmarks maritime centrum. Hele skolen skal er klar til semesterstart i efteråret 2017.

»Ejendommen på Gyrithe Lemches Vej 20 kommer til at danne en fantastisk ramme for Maskinmesterskolen Københavns videre udvikling. Her kan vi de næste år forfølge vores vision om at være den førende maritime uddannelsesinstitution og ikke mindst udvikle vores industrielle spor samt styrke Danmarks internationale position som maritim og polyteknisk spydspids,« siger rektor Erik Andreassen.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------