Maskinmesteruddannelsen i Kalundborg

Bliv en del af Biotekbyens spirende og innovative fællesskab

Kalundborg er i rivende udvikling, og nærområdets store biotekvirksomheder efterspørger i høj grad maskinmestre. I Kalundborg ligger Biotekbyen, som har høje ambitioner om at være førende i verden inden for biotek og life science. Det er her, lokalområdets virksomheder søger arbejdskraft til.

Som studerende i Kalundborg vil du kunne mærke et stærkt islæt fra dette. Dine muligheder for at arbejde sammen med lokale virksomheder i dine praktikperioder – og ikke mindst dine muligheder for job i lokalområdet senere – er desuden rigtig gode.

Biotekbyen Kalundborg

Biotekbyen er noget helt særligt i kraft af et fællesskab, hvor uddannelsesinstitutioner, virksomheder og offentlige institutioner samarbejder på tværs.

Som maskinmesterstuderende i Kalundborg bliver du en del af et spændende studiemiljø og en tæt kontakt med Biotekbyen, som i høj grad efterspørger mange af de kompetencer, du får som uddannet maskinmester.

Læs mere om Biotekbyen Kalundborg her:

Hvem går på skolen

Studiemiljøet på MSK Kalundborg er for maskinmestrestuderende stadig helt nyt, da afdelingen åbnede i efteråret 2022. Det giver dig en unik mulighed for at være med til at præge de forskellige tiltag og traditioner.

Da afdelingen er beliggende på Processkolen, vil du møde mange studerende i alle aldre fra andre uddannelsesretninger. Miljøet er præget af studerende, der som vores maskinmesterstuderende, er interesserede i maskiner, produktion og biotek.

Studerende i Kalundborg

Hvor kan du bo som studerende i Kalundborg?

Kollegieværelse, lejelejlighed eller privat indkvartering. Der er mange gode muligheder for at finde en prisvenlig studiebolig i Kalundborg.

Du kan læse mere om dine boligmuligheder her:

Hvordan møder du andre unge og studerende?

Kalundborg byder på masser af fritidsaktiviter, foreningsliv, kulturelle begivenheder og fælleskaber.

Læs mere om fritidsaktiviter og netværk for unge i Kalundborg her:

Faciliteter

Vi har vores eget lokale på Processkolen, hvor den teoretiske undervisning foregår. Derudover byder skolen både på en kantine, gode parkeringsmuligheder og ikke mindst store produktionslokaler med en masse udstyr og maskineri.

Maskinmesteruddannelsen i Kalundborg

Hvem læser til maskinmester?

Du vil opleve, at vores maskinmesterstuderende har mange forskellige baggrunde. Nogle kommer med en håndværksmæssig uddannelse, mens andre kommer direkte fra en ungdomsuddannelse. Fælles for vores studerende er interessen for teknik og de mange muligheder og retninger, en maskinmesteruddannelse kan føre til.

Har du fx en håndværksmæssig baggrund, men mangler nogle fag for at søge ind på maskinmesteruddannelsen i Kalundborg, kan du tage dem på vores Adgangskursus.

Studiehåndbogen

Som studerende kan du have mange spørgsmål om studiets opbygning, eksamener, valgfag, orlov m.m. I Studiehåndbogen kan du som studerende og kommende studerende få svar på mange af dine spørgsmål.

Læs mere i Studiehåndbogen

Book en rundvisning på skolen

Du kan booke en rundvisning ved at skrive til: mig@eucnvs.dk eller ringe på tlf. 61 93 86 62

Book samtale med en studievejleder

TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS
TILMELD DIG TIL ÅBENT HUS

Find mere information om hvordan og hvornår, du kan besøge os.

TILMELD ÅBENT HUS
TILMELD ÅBENT HUS